Τα νέα μας!

 

Κάνουμε Party!!!


Ψάχναμε έναν καλό λόγο για να … παρτάρουμε και βρήκαμε τον καλύτερο … τη νέα μας παραγωγή!!!
Περιμένουμε ΟΛΟΥΣ όσους μας ξέρουν , ΟΛΟΥΣ όσους θέλουν να μας γνωρίσουν και ΟΛΟΥΣ όσους θέλουν απλώς να περάσουν καλά!!
ΠΟΤΕ ; Παρασκευή 19 Οκτωβρίου & ώρα 9:00 μμ
ΠΟΥ; Mα στο πιο τρελό στέκι της πόλης… στο ΤΡΑΛΑΛΑ (Ασκληπιού45 – Αθήνα)
Στα decks η μοναδική Αιμιλία Βασιλακάκη με επιτυχίες όλων των εποχών (ΟΛΩΝ !!!)
Στο μικρόφωνο ο Αλέξανδρος Κουρεβέσης και στη κιθάρα ο Γιάννης Ανδρουλακάκης ….
Όλοι οι άλλοι …. στο τσακίρ κέφι !!!!

Είσοδος 5ευρώ με κρασί ή μπύρα ..
Let’s party ♥


Πρόβες με την Έλλη Κανάκη


Η Έλλη Κανάκη σκηνοθετεί φέτος για τους illuminArti μία παράσταση για την κρίση και τις ανθρώπινες σχέσεις. Η ομάδα έχει συγκεντρώσει κείμενα που έχουν γράψει όλοι μας ή φίλοι και δημοσιεύματα που μας αρέσουν. Αυτή την στιγμή δεν έχουμε καταλήξει σε κάποιο σαφή τίτλο για την παράσταση, ωστόσο, θα αφορά στην τωρινή κατάσταση την οποία βιώνουμε όλοι καθημερινά. Η παράσταση θα είναι devised και θα προκύψει μέσα από αυτοσχεδιασμούς και ανησυχίες όλων. Βοηθός σκηνοθέτη είναι η Ρούλα Μανιάτη ενώ Interior & Lighting Designer θα είναι ο Βασίλης Αβραμάκος. Η πρεμιέρα έχει οριστεί για την 3η Δεκεμβρίου κάθε (Δευτέρα & Τρίτη) και για 10 παραστάσεις τουλάχιστον στο θέατρο Αλκμήνη.

Σύντομα θα υπάρξει αναλυτικό Δελτίο Τύπου και φυσικά περισσότερες πληροφορίες για την συνεργασία μας με την Έλλη.

Στην φωτογραφία από αριστερά: Αλέξανδρος Κουρεβέσης, Βαγγέλης Πιτσιλός, Κλεοπάτρα Οικονομίδου, Έλλη Κανάκη, Γιάννης Ανδρουλακάκης & η Αντιγόνη Χρόνη


Ξεκινήσαμε πρόβες για το dance project


Με αυτή την παράσταση επιστρέφουμε στην θεματική του έρωτα, όπως την είχαμε αγγίξει και στην 1η μας δουλειά, όμως πια πιο ώριμοι και υπό άλλο πρίσμα. Πραγματεύεται τον έρωτα και τις σχέσεις εξουσίας μέσα σ’ αυτόν.
Καθήκοντα σκηνοθέτη αναλαμβάνει η Ρούλα Μανιάτη. Ακόμη είναι πολύ νωρίς για να πούμε οτιδήποτε άλλο, όμως μπορούμε να αποκαλύψουμε ότι το ύφος της ομάδας παραμένει. Έτσι, αν και πρόκειται για χορευτικό project θα έχει live μουσική, στην φωνή ο Αλέξανδρος Κουρεβέσης και στις κιθάρες δύο guests, ο Αντώνης Χατζημιχάλης και ο Κωνσταντίνος Καψιμάλλης.

Θα παρουσιαστεί για τέσσερις μόνο παραστάσεις τον Γενάρη.